A l’ESCOLA ANTIGA DE TAI-TXI YUN SHOU ensenyem aquest art marcial mil•lenari per assolir més força, equilibri i bon funcionament del cos, calmar i cultivar la ment mitjançant la meditació i altres tècniques de conscienciació corporal.




QUI SOM?

L'escola fou fundada l'any 2002 pel Shifu Gabriel Medina.
Actualment i des de l'any 1996 amplia la seva formació amb el Shifu Javier Sánchez, reconegut psicòleg i metge en teràpies naturals, amb més de 20 anys d'experiència que rep formació de la Federació Xinesa mitjançant un dels seus mestres oficials, Shifu Rem.

Fins ara a la nostra escola s'han impartit classes d'alt nivell que no eren accessibles per a tothom, d'aquí han sorgit alumnes que han assolit el grau de monitors qualificats i que actualment dónen classes.

Adaptem el nivell de tai-txi per tal que sigui accessible per a tothom sense límit d'edat.
Amb la supervisió del Shifu Gabriel qui s'encarrega de les classes d'alt nivell per a competició.


SERVEIS

TAI-TXI: Art marcial interna d'origen xinès
CHI KUNG: Gimnàstica xinesa per a millorar la salut física i mental, desenvolupament personal.
MEDITACIÓ VIPASSANA: Via d'instrospecció que ens permet abtenir una visió clara i treballar amb les complexitats de la vida fins a aconseguir vèncer el patiment i cultivar les virtuts que ens purificaran fins a assolir una lliberació espiritual i psicològica.
JI BENG GONG: Estiraments, auto-massatge i respiració.


ON FEM TAI-TXI

Centre Polivalent d'Esclanyà (Begur)
Horaris de les classes:
Dijous de 20'30h a 21'30h
Dissabtes de 10 a 11h

Esplai “La Caixa” (Plaça Nova de Palafrugell)
Horaris de les classes:
Dimarts, Dimecres i Divendres de 10’30 a 11’30h
Durant l’estiu practiquem en grup a l’aire lliure en paratges idílics de la Costa Brava.

Estem oberts a impartir noves classes de grup o master class individuals a altres indrets. Per a tots els nivells i totes les edats. Consulteu-nos per a més informació:
Gabriel Medina 639 057 762

Actuació a "Human Loops"



“Human Loops” 
una obra de dansa teatre de Meritxell Campos Olivé & Company
copyright

És un projecte de Comunity Dance al que va participar l’Escola de Tai-Txi Txuan Yun Shou. Es va dur a terme el passat mes d’agost a Berlin, al Rotes Rathaus (Ajuntament de Berlin) amb 70 participants, 35 de Catalunya i 35 de Berlin. En dos dies d´actuació varem comptar amb 1.500 espectadors i les crítiques van ser excel.lents. 




Una cooperació entre ballarins i cantants, que trenca la frontera entre l’escenari i els espectadors. Com en un museu vivent, l’espectador es pot moure lliurement entre les escenes. L’espectacle analitza dos mecanismes innats de l’ésser humà: la dualitat i el cicle. La base performativa de cada escena és el loop: sense principi ni final, es reflexen accions i emocions a través de les seqüències de movimient i veu.




Més informació a la pàgina de la directora del projecte: 
Meritxell Campos Olivé www.meritxell.de



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada